Elite Hotel Academia

Elite Hotel Academia är centralt beläget. Härifrån kan du snabbt och enkelt börja med sightseeing eller utflykter. På grund av den goda förbindelsen till kollektivtrafik och vägnätet är det lätt att nå. Således är hotellet mycket väl lämpat för enskilda resenärer såväl som för familjer.

Elite Hotel Academia har en exklusiv och modern inredning. Alla rum visas mycket snyggt och rent. Den vänliga personalen hjälper dig med eventuella frågor.

Den överdådiga frukostbuffén lämnar inget att önska. Det finns något för varje smak. Dessutom blir det inte monotont med en längre vistelse, men erbjuder lämplig växling.

Rummen är rymliga och erbjuder allt du behöver för att få en avkopplande vistelse.

Tjänsten på Elite Hotel Academia är bra och tillmötesgående. Inchecknings- och utcheckningstiderna är flexibla och kan ordnas personligen. Således är en sen ankomst och tidig avresa också möjligt utan vidare ado.

Förutom moderna möbler och välutrustade rum har Elite Hotel Academia också ett eget fitness- och hälsocenter. Detta är tillgängligt för alla hotellgäster. Här kan du koppla av efter en ansträngande dag eller göra lite sport.

Slutsats

Utrustningen är modern och tilltalande och motiverar boendekostnaderna, liksom den omfattande frukostbuffén.

Det befintliga fitness- och hälsovårdsområdet är tillräckligt för avkoppling och fysisk aktivitet.

Den vänliga, artiga och flexibla personalen kompletterar den goda bilden av hotellet.

Elite Hotel Academia inbjuder dig att stanna längre och komma tillbaka.